På tide å bytte kalender!

DSC_2052

Kalenderen og nyhetene sier at det er sommer. Sør for Vestfjorden, vel å merke. Sommeren på ALOMAR består av hvit nedbør i luften og dagens høydare med 2.8 grader… Det har riktignok vært tilnærmet sommer på den sørlige enden av Andøya, for ikke å snakke om Hinnøy-sida hvor det har vært opptil flere sommerdager (Albinoen har til og med klart å bli solbrent!)

DSC_1991

Sommer på ALOMAR – som påsken i Forfjord…

Det har vært ganske greit å sjekke Facebook de siste ukene, jeg blir stadig minnet om at de siste fem årene har stort sett alle oppdateringer på denne tiden handlet om eksamenslesing, eksamensnerver, eksamensgjennomføring og ikke minst feiring av at siste eksamen er ferdig. Vel, årets feiring ble den endelige, da master-seremonien nå også er overstått og jeg ikke skal nærme meg skolebenken på en lang stund!

DSC_2054

Endelig ferdig!

I år kan jeg endelig se på dårlige TV-serier på Netflix og lese skjønnlitteratur med god samvittighet, istedenfor å måtte multitaske med Netflix på en skjerm og eksamensstoff på den andre… Jepp, jeg var en kjempeflink student!

DSC_2033

En av sommerdagene i sørligere strøk av Andøy!

DSC_2050

Kommer frem litt for mange spennende lukter når snøen forsvinner og sola kommer frem!

Ja, også ba Tobby meg hilse og si at han har truffet et merkelig vesen. Det lignet ganske mye på den søte, lille pelsballen han møtte i jula, men denne her lagde skumle lyder og ville ikke la han kose med den… Men neste gang, da! Da skal de bli venner!

wp-1451335946874.jpg

En gang så gode venner…

DSC_2045

Ikke helt gode venner, nei…

– I

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s