Jula varer definitivt ikke til påske!

Som jeg fortvilet prøver å fortelle min mor, er det sånn at jula varer til 13. januar (20. dags jul) hos de. For det er der alle tradisjonene hører hjemme. Siden det å ha eget hus betyr å lage egne tradisjoner, ryker jula ut her når det nærmer seg arbeid igjen!

Så slutten av jula betyr å sette støvsugeren der juletreet stod, slik at den kanskje blir brukt iløpet av de nærmeste dagene. I tillegg ble Selbu-vottene som har ligget i en skuff siden september endelig ferdig. Og nei, mamma, jeg er nok ikke størrelse 11-14 år lengre. I alle fall ikke når jeg selv står for strikkinga…

I tillegg var det romjulsstevne hos Øksnes Jeger og Fiskerforening, og da måtte selvfølgelig «kjærringa» stille med kake når gubben skulle skyte. Og jammen funka det ikke, det ble fullt hus for første gang i konkurranse, caps-skyting og andreplass totalt i stevnet. Joda, jeg advarte han om at det var greit å ha en reserve-caps med seg i tilfelle, sånn at yndlingshatten fikk leve videre, men neida… Så nå henger den gjennomhulla og full av stål på veggen. Prøv å gå gjennom sikkerhetskontrollen med den, liksom!

Nå er det på tide å lære seg å sovne tidlig, stå opp tidlig og jobbe! Heiho og velkommen tilbake til hverdagen! (Jepp, Tobby er allerede kjempeklar for å returnere til hverdagsrutinene…)

DSC_1788

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s