Som forventet!

Det er jo alltid koselig å reise fra en nydelig vinterdag med årets siste solgløtt (i alle fall det siste jeg får med meg…), til snøkaos, flyforsinkelser og lange ventetider.

DSC_1706

Årets siste solgløtt «hjemme på øya»

Det skal jo sies at sola ikke forsvinner under horisonten før om noen dager, i alle fall ikke på det ytterste nesset jeg jobber på. Men med en ukes jobbreise blir det heller tysk sol og retur til mørketid!

DSC_1702

I alle fall noen som er glade…

Når vinteren nå endelig kom, er det i alle fall noen som er glade. Og når dyret kan nyte snøen på verandaen mens mor og far holder seg varme foran fyringsovnen, er i grunn livet ganske bra. (Joda, han får selvfølgelig lufteturer også, men bonuslufting på verandaen er jo bare ett pluss!)

Nå lover jo værmeldingen at snøen bare skal vare noen timer til, før regnet gjør comeback, men det må vel bli skikkelig vinter flere ganger, skulle man tro.

Så selv om det er spennende å besøke det store utland og få erfare hvordan det egentlig er å delta i arbeidslivet (i alle fall noen sider av arbeidslivet man ikke får ta del av som kassedame på matbutikken), er det bare å glede seg til hjemreise og retur til verdens beste familie!

– Later, geeks!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s