Tobby-tale: Mom’s Paradise!

wpid-wp-1438024009957.jpg

Mor liker visst ikke å ha fri i helgene…

Far dro på ferie for ikke så lenge siden, så da har mor og jeg vært alene hjemme. Og siden mor ikke liker å være hjemme i huset når jeg er i vaktmodus og bjeffer på de dumme, bråkete måsene i nabolaget, dro vi på besøk til «gamlemor» og «gamlefar». Jeg får nemlig ikke lov å kalle de bestemor og bestefar, siden de syns jeg har for mange bein. Men, de har masse gress og kaster ball til meg, så da er det helt greit.

Men når jeg trodde vi skulle sløve i gresset, leke og kose oss, tok jeg feil. Mor snakket masse om å «gå over gjerdene». Men når jeg gjorde det på min måte og gikk -under- gjerdene, var det helt feil! Vi gikk i alle fall lenge rundt gården, og jeg fikk ikke lov å løpe etter fuglene. Tror det var noe galt med mor den dagen, for hun gikk i grøfta mens jeg gikk på veien. Hvem er grøftetrollet nå, liksom!

Når vi endelig var ferdige med hamring og sånne kjedelige ting, måtte jeg gå å legge meg mens mor og gamlefar skulle jobbe mer. Det var litt kjedelig, så jeg klaga litt, og da fikk jeg ligge i bilen slik at jeg kunne se og lukte litt rundt meg, og da gikk det fint å sove. 

wpid-wp-1438024004473.jpg

Gamlefar er mye morsommere enn mor! Men jeg må nesten være glad i henne og, siden jeg får lov å sove i senga hennes!

Når jeg våkna, hadde gamlefar begynt å bråke med en sånn dings, og det var litt kjedelig. Men han og mor bytta på å leke med meg og bråke, så da gikk det fint. Også fikk jeg være med når han skulle kjøre den til «tante». Etter det gikk vi tur!

wpid-wp-1438024023356.jpg

Dagstur til Harstad

Dagen etterpå kjørte vi masse bil og litt båt, og plutselig var vi på besøk hos niesa til mor. Hun er litt for lita til å leke med, men det er morsomt å passe på henne. Jeg er nemlig mye flinkere til det enn de andre, for de følger ikke med på henne hele tiden! Da er det jo bra at jeg sier fra når de glemmer å holde henne fast. 

Jeg er litt irritert over at hun fikk gå uten sånt dumt bånd, mens jeg måtte sitte fast hele dagen. Jeg er jo tross alt et halvt år større enn henne! 

Naboene deres hadde også hunder, og vi prøvde å hilse på hverandre gjennom gjerdet. Men de var litt bråkete og masete, og siden jeg måtte passe på hele familien samtidig, så hadde jeg bare tid til å lukte litt på de. Passa på å tisse masse sånn at de ikke glemmer meg da, kanskje jeg møter de igjen en dag.

Nå er jeg ganske utslitt, det er godt at mor skal på jobb igjen denne uka. Da kan jeg sove hele dagen uten at noen plager meg!

– Tobby!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s