Sponset produkt: Provit Svinerull

Sponset produkt

Siden Teyla fikk gratis godbit i posten, måtte jo selvfølgelig Tobby også få, noe annet ville vært urettferdig! Så når posten kom like før mor skulle ta bussen til jobb, var det bare å utføre den ultimate test.

Photo 20.06.14 08 04 00

Dokumentert via Snapchat!

Ganske enkel test forsåvidt, bare å la posten ligge pent i posthylla og se hva som skjer. Siden den noe bortskjemte hunden kan finne en godbit eller leke som er ment for han på ganske lang avstand og er innbilsk nok til å tro at alle gule poser tilhører han, var det ingen overraskelse at han også fant posten sin lenge før jeg kom meg hjem fra jobb og fikk foreviget prosjektet.

Men, det er ingen tvil om at den frysetørkede godbiten som er spesielt god for tenner falt i smak. For hunden i alle fall. Det harde ytterlaget på rullen gjør at den går fort i oppløsning når han setter tenna i den, og dermed finner han også små belønninger hele uka som har satt seg fast i teppet og ellers lurt seg unna på gulvet. Men, så lenge hunden er happy, er det vel bare for mor og finne frem støvsugeren en ekstra gang.

Så fornøyd blir man etter gratis godbiter!

Så fornøyd blir man etter gratis godbiter!

Så inntil LikenShare finner noen flere godbiter å teste, koser Tobby seg med det mor og far ellers orker å kjøpe med seg fra butikken!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s