Har gått meg vill i bloggosfæren!

Den nå ganske store verden av blogger som finnes er ute er en overveldende og til tider forvirrende plass å navigere. Det er åpent for alle som ønsker å få oppmerksomhet, har noe på hjertet eller bare følger trenden, og det gjør det å finne gode blogger å følge til en utfordring. Spesielt når man er som meg, fullstendig usikker på hva man egentlig foretrekker å lese om.

Livet som student, livet i et sminkeskrin, livet som husmor med kreative evner vi normale bare kan drømme om, kategoriene er uendelige. Men siden mine kreative evner ble brukt opp på barne- og ungdomsskolen og sminken min består av det mest nødvendige av det nødvendige, er det et stort problem å vite hva man skal lete etter. Spesielt når det er rosa headere som dominerer store deler av bloggosfæren.

Det er grenser for hvor morsomt det er å lese om fysikk, teknologi og andre nerdeting man kommer i kontakt med gjennom studiet. Matblogger er urelevante, får bare lyst på sjokoladekake… Og skulle jeg ønske å drømme om min fremtidige villa og perfekte utseende har jeg Pinterest for sånt! Så dersom noen har gode «hverdagsblogger», humorblogger, studentblogger eller andre ting som ikke er rosa eller fitness, så rop ut!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s