Hundemotivasjon og Tom Egeland

Det dumme med å bestemme seg for å trene opp kondisen før sommeren, er at bikkja blir forvent med turgåing og løping. Så når han frivillig går og henter turselen, som han hater inderlig å kle på seg, er det ikke annet å gjøre enn å komme seg ut. Men det er kanskje like greit med en som krever trim, så slipper man de mange unnskyldningene for å ligge på sofaen og sove istedet.

Photo 23.04.14 09 33 01

Alle sier bestandig at første dag på jobb eller skole etter ferien er den verste. Selvfølgelig glemmer alle at dag nummer to er mye verre! Til tross for at jeg fant senga klokka 22 i går, er det en av de verre morgenene jeg har hatt i det siste. Hjelper selvfølgelig på at den varme, koselige hunden kommer og kollapser inntil deg når første alarm ringer og krever kos og soving istedet for å måtte gå ut og sette potene i den kalde snøen.

Photo 23.04.14 09 41 36

Det er alltid koselig å våkne til mailen fylt av reklame og spam, men enkelte mailer er verre å overse tidlig en morgen! Hvis det er noen som er så uheldige å ikke ha lest noe av Tom Egeland, er det på tide! Serien om Bjørn Beltø er den norske versjonen av Robert Langdon, og vel verdt å bruke noen kvelder på!

Photo 23.04.14 09 36 51

Og til de som har ekstra inspirasjon og arbeidslyst på lager så betaler jeg godt for litt. Man blir så inspirert av å få utlevert hjemmeeksamen første dag etter ferien, liksom!

– Ingrid Hanssen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s