En litt lengre helg…

Det er kanskje ikke så mange studenter som står opp klokka 6 hver morgen og er på skolen klokka 7 hver dag. Men jeg er altså en av dem. Vanligvis. Men, siden jeg nå engang er samboer med en brøytesjåfør er det ikke hver dag man har skyss om morgenen hvis man ikke vil stå opp klokka 2 da.

Når man i tillegg starter på skolen klokka 13:00 på en mandag, er det ikke veldig fristende å forlate den varme senga med integrert varmovn aka hund klokka 0600. Og når man da endelig kommer seg ut av senga etter to timer med alarmringing, så er det ikke noe enklere å komme seg ut av sofaen for å dra til byen og lære noe man allerede kan.

Så da ble det lang helg, og jeg erklærer herved tirsdag denne ukes start! Som forøvrig ikke var noe mer motiverende, siden gubben nok en gang stakk av midt på natten og jeg føler jeg har gått glipp av halve dagen selv om jeg faktisk var på skolen halv 8… Så mens jeg prøver å komme til meg selv og venter på å komme meg hjem for å sløve på sofaen igjen (hjelp, nå føler jeg meg lat…) så får det bli litt mimring tilbake til rakettoppskyting!

DSC_0150 (2) DSC_0126

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s