Skolestart, universitetsstyle!

Slakke forelesninger betyr ikke slakke morgener!

Slakke forelesninger betyr ikke slakke morgener. Juleferien er definitivt over!

Det er alltid koselig å starte opp på skolen igjen, når første forelesning varer et helt kvarter. En time bussreise (tur-retur, vel å merke) for å høre på et kvarters forelesning om at det blir forelesning på torsdag. Universitet på sitt beste!

Så nå er det et par timer før neste forelesning, som sikkert ikke kommer til å vare mye mer enn et kvarter den heller. Med mindre noen finner ut de faktisk skal snakke om noe mer interessant enn forelesningsplanen da…

Dagligvarecupen 2014

Til helga er det visstnok Dagligvarecup i fotball her i Tromsø, og jeg har altså klart å si ja til å være med på dette. Tror jeg skal få legeattest på at jeg sier ja til ting jeg mener å si nei til. Men, blir sikkert morsomt for alle andre å se på at en avdanket volleyballspiller som ikke kan en millimeter fotball skal leke keeper. Enkelt nok å være tilskuer og lære seg alle reglene når man bor med en dommer, men å spille er noe helt annet.

Den nye kjeledegga!

Den nye kjeledegga!

Å ønske seg ny termokopp til jul, visste seg å være effektivt. To Bodum-kopper, en med hjemmestrikka trekk, og en «vanlig» termokopp burde klare å holde meg våken gjennom vinteren.

Nytt i Netflix-lista

Også er det vel ingenting som passer bedre enn en ny tv-serie på Netflix når  et nytt semester nærmer seg. Heldigvis er det bare en halv sesong igjen ute på Netflix, så da er det vel bare å få det unna før man må begynne å lese fagbøker igjen. Menmen, tilbake til skole og Netflix. Og for de som ønsker å lese om noe mer vettig enn min kjedelige hverdag, for eksempel sminke og alaska huskey-valp, kan dere alltids besøke Siri!

20131218-121533.jpg

C Ya!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s