Som julekvelden på kjærringa…

Eller var det som snøen på sjåfører i Tromsø?

En ting er i alle fall sikkert, her nord i vinterland er det ingen som noensinne lærer. At vi har to meter snø hver vinter har visst lite å si, for i oktober er det ingen som husker at det hvite som kommer ned om natta (gjerne varslet av meteorologene ukesvis i forveien) er glatt. For alle oss som gidder å bytte til vintersko på bilen blir derfor morgenrushet kjempeartig fremover!

Det virker som folk flest tror at dersom de bare starter en time tidligere, og kjører som ei gjennomsnittlig bestemor (no offence, men road-rage er kinda min ting…), så trenger man ikke vinterdekk. Vel, breaking news: i Tromsø slipper du ikke unna, samma hvor sakte du kjører og hvor tidlig du starter. Fortsetter det sånn må folk starte etter Dagsrevyen for å nå frem til jobb dagen etter…

Det er kanskje slemt å si det når sirenene uler mellom sykehus og diverse utforkjøringer grunnet «dårlig føre» (more like dårlige dekk…), men «hva var det jeg sa!»

Nobina

Holdt forresten på å få hjerteinfarkt da det ble utbrutt i bilen på vei på jobb i dag «Se, en buss med kjetting. Første dag med snø og greier». Så da er det i alle fall noen som har lært da ;)

20130925-091259.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s