Opp og ned…

Det går opp og ned i med oss i verden, noe idretten som alltid er et bevis på. En strålende norsk helg i VM skulle krones med to sprintgull på søndag, samt gull i mix-laghopp og kombinert lagkonkurranse. Etter 6 medaljer på lørdag, måtte jo søndagen vær så god å følge opp.

Men med et fall i kvinnenes sprintfinale ble det en bitter fjerdeplass. Gutta nevner vi ikke engang. Så kom hoppkonkurransen, og til tross for en verdensmester på laget, holdt det bare til nok en sur fjerdeplass. Kanskje like greit at ei japansk jente hoppet lengst av alle, så får i alle fall feministen i meg noe å glede seg over.

Også var det lagkonkurransen i kombinert. Vårt siste medaljehåp denne helgen. Og endelig var det noe som stemte. 4. plass etter hopprennet er nok et godt resultat til Norge å være, og med et bra langrenn av alle sammen, ble det en sølvmedalje bak suverene Frankrike, som har verdens beste kombinertløper.

Men så er det jo heldigvis sånn at livet går videre, og jeg registrerer bare at mine spådommer (som jeg nettopp kom på at jeg aldri har skrevet om her..) ser ut til å gå i oppfyllelse. Et godt mesterskap for jentene, hakket verre for Northug, som har vært alt for cocky lenge nå.

I dag er det 10 km intervallstart for jentene i Val de Fiemme, og i morgen skal Petter Northug og de andre gutta gå 15 km. Og siden Justyna Kowalsyk ikke stiller i dagens løp, er de norske regnet som storfavoritter foran dagens løp! Så gjenstår det å se om også de kan feile, eller om de rett og slett er så gode og overlegne som det virker som.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s