VM i skiskyting; Kvinnenes stafett

Det er klart for den første stafetten i årets VM når kvinnene legger ut i sporet 17:15 i dag. Norges lag på øvelsen består av:

– Hilde Fenne

– Synnøve Solemdal

– Ann Kristin Flatland

– Tora Berger

Det sto lenge mellom Hilde Fenne og Fanny Horn som siste kvinne på laget, men Fennes langrennstid på normaldistansen ble til slutt utslagsgivende, til tross for at hun hadde tre bom mer enn Fanny Horn. Så da er det klart for mesterskapsdebutanten, og Norge vil få sin yngste stafettløper noensinne.

Og for en stafett det endte opp med! Norge fikk en dårlig start med Hilde Fenne på førsteetappe, og lå minuttet bak ved veksling. Og det ble ikke bedre på neste etappe, Ann Kristin Flatland sendte Synnøve Solemdal ut 1,5 minutter etter lederlagene. Men med en strålende etappe fikk Solemdal avstanden ned i snaue 40 sekunder. Og med verdens beste skiskytter på siste etappe ble det en klassisker. Tora Berger brukte de to første km på etappen til å kutte ned avstanden frem til 20 sekunder, og etter skytingen gikk det bare bedre og bedre. I mål var Norge nesten 10 sekunder foran sølvet til Ukraina, og enda lengre foran bronsen til Italia.

Resultatlisten finner du her!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s