VM i alpint 2013

Februar er den store VM-måneden i år, og det skal totalt konkurreres i fire verdensmesterskap iløpet av en liten måneds tid. Det første mesterskapet startet i går, VM i alpint i Schladming i Østerrike.

Første konkurranse i mesterskapet var kvinnenes Super-G tirsdag 5. februar. Norge har flere jenter med i konkurransen, Lotte Smiseth Sejersted og Ragnhild Mowinkel. Sejersted endte på en 13. plass etter en ok prestasjon, mens Mowinkel kjørte ut. Det som imidlertid fikk mest oppmerksomhet i åpningsrennet var nok storfavoritt Lindsay Vonn, som falt og trolig slet korsbånd i kneet. Dermed er sesongen og selvsagt VM ødelagt for medaljegrossisten fra USA.

I dag, onsdag 6. februar var det guttas tur i Super-G-løypa, og norske Aksel Lund Svindal var en soleklar storfavoritt før løpet. Det så også lenge ut til å gå veldig bra, men på slutten av løpet gikk det noe saktere med favoritten, og han endte på en 3. plass. Men hovedpersonen selv er fornøyd med å starte mesterskapet med medalje, så får vi bare håpe det blir flere turer på podiet i dagene som kommer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s