Sochi: The adventure begins

Tidligere denne uken kom nyheten om at neste års OL-arrangører i Sochi har gitt beskjed til den norske landslagsledelsen at de ikke kan ta med seg sin egen smøretrailer til OL-byen. Dette skal visstnok være fordi det ikke er mulig å kjøre den opp til stadion. Samtidig meldes det at russerne har anskaffet sin egen smøretrailer som nok dukker opp under lekene.

Det er jo ikke noe nytt at arrangørland av OL ofte ender opp som vinnere av medaljestatistikken, men de siste årene har det vært liten russisk dominans i vinteridrettene. Det er kanskje for å erstatte behovet for doping at de ønsker å gjøre ting mest mulig vanskelig for de andre deltakernasjonene.

Det har tidligere kommet frem at norske delegasjoner har blitt nektet adgang til løypene i OL-byen, noe de fleste ser på som urettferdig, siden russerne får trene der så mye de vil. Tydeligvis fikk også russerne ferten i at dette ble ansett som lite vennlig i den store vide verden, og tillot til slutt de norske smørerne å arbeide i løypene, men det var nok både en og flere russere som ikke var spesielt fornøyd med det.

Så selv om det er et år til de store lekene begynner, har eventyret, og kampen om medaljene allerede startet i bakgrunnen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s