Resultater: Verdenscup i langrenn; Liberec

De første verdenscuprennene etter Tour de Ski foregikk denne helgen med individuell og lagsprint i Tsjekkiske Liberec. De store norske stjernene var ikke med i helgas renn.

Sprint menn: Ola Vigen Hattestad var tilbake i helgas renn etter å ha vært ute tidligere i sesongen. Han ble nummer 5 i sitt semifinaleheat, og røk dermed ut. Pål Goldberg og Eirik Brandsdal gikk videre til finalen, og ble henholdsvis 3. og 4. mann i mål.

Lagsprint menn: Lagsprinten for menn inneholdt to norske lag, hvor førstelaget tok en andreplass, bak russernes andrelag, og Norge 2 ble nummer 4.

Sprint kvinner: Med tre norske jenter i finalen, kunne det blitt en riktig stor jubeldag, men de norske klarte ikke å klatre helt til topps. Maiken Caspersen Falla ble nummer 3, Celine Brun-Lie nummer 5 og Ingvild Østberg nummer 5. Vinneren av Tour de Ski, Justyna Kowalczyk tok en imponerende 2. plass så kort tid etter styrkeprøven.

Lagsprint kvinner: Norge stilte også her med to lag, og klarte å ta seieren hjem med førstelaget. Andrelaget hadde en dårligere dag, og endte sist av de 10 startende lagene.

Neste helg er det verdenscup i La Clusaz, og etter planen skal Marit Bjørgen være tilbake i konkurranse da.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s