Resultater: Verdenscup i skiskyting i Oberhof

De første verdenscuprennene etter juleferien ble gått i Oberhof, stedet som er kjent for å ha det beste publikummet i hele sirkuset.

Det hele ble åpnet med stafetter for kvinner og menn. De norske jentene ble nummer 4, Ukraina vant foran Frankrike og Tyskland. Tora Berger hadde ikke sin beste dag i sporet, og kunne ikke føre laget til seier. På herrestafetten ble det norsk andreplass bak Russland. Gledelig at Bjørndalen gjør en strålende etappe for det norske laget.

De neste øvelsene var sprint og jaktstart. Tora Berger blir nummer 2 på kvinnenes sprint, bak tyske Miriam Goessner, som betegnes som det nye stjerneskuddet i skiskyting. På jaktstarten klarer imidlertid ikke de to å følge opp, Goessner starter med å bomme på alle sine skudd, mens Tora Berger roter det til med 7 bom på de tre siste skytingene. Berger blir nummer 4. De øvrige norske ender på 23., 26. og 31. plass.

Emil Hegle Svendsen blir nummer 3 på herresprinten, mens Bjørndalen blir nummer 10. Labée-Lund nummer 24, og comeback-Tarjei Bø ender som nummer 25. Svendsen taper en plass på jaktstarten og blir nummer 4, mens Bjørndalenb lir nummer 15. Labée-Lund blir nummer 16, Bø nummer 22 og Lars Berger nummer 34.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s