Juleferie del 3: godt gammelt drittvær og pyser!

Ønsker hervef å fortelle alle meteorologer og andre værmennesker at de er noen pyser! Ekstremværet må de finne en annen plass å putte. Siste del av juleferien blir tilbragt på hurtigruta til tromsø siden hurtigbåten er for feig til å legge fra kai i kveld.

Syns det er fasinerende at noen stakkars vitenskapsmenn kan skape så stor panikk at folk ikke tør gå utenfor husene sine. Hvis dette er ekstremvær, er det ikke rart søringene tror vi har isbjørner i stua og er halvveis barbarer her oppe. Godt gammelt drittvær heter det.

Men, siden det finns respekt for værvarselet også her, våknet jeg til beskjed om at jeg ikke kom meg nordover med båten i dag, så da har jeg sjekket fly og busser, desperat etter skyss hjem til den tobeinte, og den firbeinte som venter i Tromsø. Men, da passer det fint at Hurtigruta er så forsinka at den tar meg med hjem :)

Reklamer

2 kommentarer om “Juleferie del 3: godt gammelt drittvær og pyser!

  1. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossips and web and this is really frustrating. A good blog with interesting content, this is what I need. Thank you for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

    • Hi, and thanks for the feedback :) Don’t do newsletters, I’m afraid. But try to keep the blog updated as often as possible, and if there is anything you wish to read about, please just leave a comment about it.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s