Resultater Verdenscupen: Skiskyting, Hochfilzen

Skiskyting

I skiskytternes verdenscup stod Hochfilzen for tur, og det ble konkurrert i følgende:

Sprint kvinner: Tora Berger fulgte opp den fantastiske forrige helgen med en tredjeplass her, og Synnøve Solemdal tok en imponerende fjerdeplass. De øvrige norske endte på 35., 45., 76. og 80. plass.

Sprint menn: Skuffende norsk innsats på herrenes sprint, med beste nordmann på 15. plass med Vetle Christiansen. Ole Einar Bjørndalen nærmer seg imidlertid formen igjen med en 16. plass. Med Emil Hegle Svendsen på 34. plass og de øvrige norske fra 48. plass og utover, var det nok ikke helt dagen for de norske.

Jaktstart kvinner: Kvinnene følger opp den flotte innsatsen med første- og andreplass. Synnøve Solemdal tar sin første pallplassering i verdenscupen og starter likegodt på toppen, med Tora Berger hakk i hel. Fanny Horn blir nummer 36 og Tirill Eckhof nummer 44.

Jaktstart menn: Etter den dårlige sprinten, var det nok få som forventet noe særlig mye bedre fra jaktstarten. Gledelig at Ole Einar Bjørndalen klatrer opp til 7. plass, og viser at formen er stigende. Emil Hegle Svendsen klatrer 20 plasser til nummer 14, mens de andre får 21., 37., og 54. plass.

Stafett kvinner: Kvinnene fortsetter den gode trenden, med seier i stafetten foran Ukraina og Russland.

Stafett menn: Mannfolka har virkelig bestemt seg for å gjøre opp for den noe skuffende innsatsen tidligere i helga, og slår liksågodt til med seier på stafetten foran Frankrike og Russland.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s