Fotball-NM 2012

Semifinalene i NM 2012 ble spilt 26. og 27. september i år. I den første semifinalen var det Tromsø som tok i mot Molde på hjemmebane. De to lagene har ikke møtt hverandre i cupen siden kvartfinalen i 1994, hvor Molde vant, og til slutt kunne løfte kongepokalen to runder senere.

Dommer i kampen var Tommy Skjerven, som hadde Geir Åge Masovn og Sven Erik Midthjell med seg som assistenter. Fjerdedommer var Trond Ivar Døvle. Det ble satt rekord i tilskuere for sesongen 2012 på Alfheim, da 5722 personer hadde møtt opp for å heie laget sitt til cupfinale for første gang siden 1996. Og seier ble det. Resultatet ble til slutt 2 – 1 etter at TIL tok en tidlig ledelse. Molde reduserte i andre omgang, men det holdt ikke helt hjem.

Det ble delt ut tre gule kort i kampen, Kara (TIL), Mattias Mostrøm og Martin Linnes (Molde) provoserte dommeren såpass at de fikk se kortet.

Den andre semifinalen gikk på Høddvoll, hvor førstedivisjonslaget Hødd tok i mot Brann. Forventningene til bergenserne var høye, og de tok også tidlig ledelsen i kampen. Hødd klarte imidlertid å utligne før pause, og i andre omgang var det liten tvil da de gikk opp til både 2-1 og 3-1, som også ble sluttresultatet.

Dommerteamet, som bestod av Svein Erik Edvartsen, Svein Inge Wiken og Leif Erik Opland, med Dag Vidar Hafsås som fjerdedommer, måtte her ut med 4 gule kort: Espen Standal (Hødd), Erik Mjelde, Kristoffer Kuntsen Larsen og Markus Jonsson (Brann) klarte ikke å holde seg til regelboka.

Dette betyr at 25. november møtes Tromsø og Hødd på Ullevåll stadion for å gjøre opp om hvem som er Norges beste på enkeltprestasjoner.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s