Tobby – the story

Det krever kanskje ingen rakettforsker for å finne ut at jeg er et hundemenneske..

Jeg har aldri før hatt dyr, da jeg var lita var det hybelkaniner som gjaldt. Men etter at jeg flyttet sammen med forloveden min, ble det aktuelt å anskaffe oss et dyr. Vi tenkte først i banen katt, men da vi bor midt i en by med trafikk overalt, vil det neppe gå lang tid før katt er blitt til roadkill. Så da ble det hund…

Vi kjøpte verdens herligste blandingshund like før jul i fjor, og har siden vært stupforelska. Den herlige valpen som ikke er så liten lengre, krever mye tid og arbeid, men belønningen iform av kos og klapp, og nærværet til et herlig dyr, gjør det hele verdt det.

Ingen av oss har hatt hund før, så vi var ganske ferske i gamet da vi fikk han. Men ved å lese oss godt opp på forhånd, og å ta ting på gefühlen, har det gått bemerkelsesverdig bra. Vi har visstnok vært heldige med gener her… Stueren, ganske snill, men samtidig sjarmerende og rampete som valper skal være, har vi hverdagen full. Som alle valper går det i 110 hele tiden, men selv turbohunder må hvile innimellom, og det finns ingenting søtere enn en utslitt valp som langer ut på gulvet og går rett i sovestilling.

Vårt lille barn nærmer seg året gammel, og vi grugleder oss til fortsettelsen…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s